امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

مقاله درباره چگونه یك ساختمان ایمن در برابر زلزله بسازیم

مقاله درباره چگونه یك ساختمان ایمن در برابر زلزله بسازیم دسته: عمران
بازدید: 128 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 10 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15

دانلود مقاله درباره چگونه یک ساختمان ایمن در برابر زلزله بسازیم

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

*مقاله درباره چگونه یك ساختمان ایمن در برابر زلزله بسازیم*


 اگر قصد ساختن یك سرپناه براى خود دارید كافى است مطابق نقشه رعایت ضوابط فنى و استفاده از مصالح مرغوب، آغاز كنید.

این گزارش، این آگاهى را به شما مى دهد كه سریع تر اقدام به جلوگیرى از اشتباهات و خطا هاى فنى مجرى ساختمان كنید و با مطلع كردن مهندس ناظر خود، از بروز دوباره كارى (كه بار مالى زیادى به شما تحمیل مى كند) و همچنین پوشاندن خطا هاى غیرقابل جبران كه مى تواند در آینده صدمات جبران ناپذیرى به ساختمان شما وارد آورد، جلوگیرى كنید.

براى شروع با انواع اسكلت هاى ساختمان آشنا مى شوید، و در ادامه با جزییات فنى و اجرایى آشنا خواهید شد.

-       ساختمان هاى فلزى: در ساخت این نوع ساختمان ها از پروفیل هاى فولادى در ستون و تیر هاى آن استفاده شده است. اجراى سریع، كوچك بودن ابعاد ستون ها (نسبت به حالت بتونى) مقاومت بالاى فولاد در برابر كشش و فشار از جمله مزیت هاى این نوع ساختمان ها به شمار مى رود، در مقابل زنگ زدگى، خوردگى و ضعف در برابر آتش سوزى از جمله معایب آن به شمار مى رود.

-       نصب و اتصال اجزاى تیر، ستون و پل هاى این ساختمان ها به دو طریق جوشكارى و یا پیچ و مهره انجام مى پذیرد. در ایران، اكثر ساختمان هاى مسكونى با اسكلت فلزى به روش جوشكارى نصب مى شود.
- ساختمان هاى بتونى: ساختمان هایى كه اسكلت اصلى آنها از بتون آرمه است را ساختمان بتونى مى نامند. زلزله هاى اخیر نشان داده كه ساختمان هاى بتونى در صورت اجراى صحیح، مقاومت خوبى از خود به نمایش مى گذارد. همچنین مقاومت در برابر آتش سوزى، اجراى سازه هاى خاص، اجراى معمارى در خور توجه و عملكرد بهتر دیوار هاى آجرى با اسكلت بتونى از مزیت هاى این نوع ساختمان ها به شمار مى آید.

-        ساختمان هاى آجرى: مطابق آئین نامه ۲۸۰۰ زلزله ایران، ساختمان هاى با مصالح بنایى حداكثر باید داراى دو طبقه (بدون احتساب زیرزمین) باشند.

 ساختمان هاى خشتى: استفاده از خشت در ساختمان هاى روستایى و شهر هاى كوچك به دلیل شرایط اقلیمى انجام مى پذیرد. در مناطق كویرى كه روز هاى گرم و شب هاى سرد دارد، بهترین روش سرمایشى و گرمایشى خانه ها استفاده از دیوار هاى قطور خشتى است. اما این نوع دیوار ها در برابر زلزله آسیب پذیر بوده و به صورت آوارى مهیب، جان زیادى را مى گیرد. متاسفانه هنوز آئین نامه اى در كشور براى این نوع ساختمان ها تدوین نشده است. به غیر از موارد فوق، ساختمان هاى پیش ساخته، ساختمان هاى چوبى و ساختمان هاى سنگى نیز بر حسب مناطق خاص خود ساخته مى شوند.

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

برچسب ها : چگونه یك ساختمان ایمن در برابر زلزله بسازیم , ساختمان ایمن از زلزله , ساختمان مقاوم در برابر زلزله , صدمات جبران ناپذیر ساختمان , اسکلت ساختمان , انواع اسکلت ساختمان , ساختمان های فلزی , استفاده از بتون در ساختمان , اسکلت فلزی , بتون ارمه , ساختمان های اجری , ساختمان های خشتی , دانلود , دانلود مقاله , دانلود تحقیق , دانلود پایان نامه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
<
فروشگاه ساز و همکاری در فروش فایل سل یو